Vapaa-ajankalastus tutuksi -kurssi kouluikäisille

Länsi-Suomen Kalatalouskeskus ja MLL Kaarinan yhdistys järjestävät heinäkuun lopussa kouluikäisille lapsille kalastuskurssin. Kurssilla opetellaan eri kalastustapoja ja kalankäsittelyä.

Kurssi on osallistujille täysin maksuton, eikä omia kalastusvälineitä tarvitse hankkia kurssia varten. Jos lapsen mukana oleva aikuinen osallistuu kalastukseen, hänen tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu. Mukaan mahtuu enintään 10 lasta ja koska ollaan veden äärellä, mukana pitää olla huoltaja tai muu aikuinen.

Kurssi kestää kolme päivää ja kurssipäivät ovat

25.7. kello 9-11.00 Hovirinnan rannassa,

26.7. kello 9-11.00 Hovirinnan rannassa ja

31.7. kello 10.00-11.30 Ruissalossa.

.......................................................................................

Ilmoittautumiset 23.7.2019 mennessä kaarinan.yhdistys(a)mll.fi

Viestiin lapsen/lasten nimi, ikä ja mukana olevan aikuisen nimi sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kurssille mahtuu max 10 lasta. Lähetämme sähköpostiin vahvistuksen kurssipaikasta sekä lisätietoa kurssista. Otamme muutaman lapsen varasijalle.

Kurssit ovat osa hanketta Vapaa-ajankalastus tutuksi lapsille ja nuorille. Hanke on saanut avustusta kalastonhoitomaksuvaroista Varsinais-Suomen ELY-keskukselta.

HELPPI-päivä

Koko perheen tapahtuma lauantaina 14.9.2019 klo 10-14 Kaarinan perhetalo Oskariinassa (Lautakunnankatu 8)

HELPPI-päivän tarkoitus on opastaa ensiavun perusteita ja antaa valmiuksia hoitaa yleisimpiä kotona sattuneita tapaturmia. Tarjoamme myös lapsiperheille mahdollisuuden tutustua toisiinsa rennossa tunnelmassa ja ehkä saada uusia ystäviäkin.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Päivän ohjelma:

AUTTAJAKURSSIT klo 10 ja klo 12

Kurssin aikana opit verenvuodon tyrehdytystä, hengityksen turvaamista, tajuttoman asettamista kylkiasentoon sekä ruokapalan hengitysteihinsä saaneelle annettavaa ensiapua ja hätäpuhelun soittamista.

→ Kurssin jälkeen saat todistuksen.

HUOM! Auttajakurssille pitää ilmoittautua, koska paikkoja on rajoitettu määrä. Ilmoittaudu allaolevan linkin kautta:

NUKKESAIRAALA pienimmille lapsille

Lapset voivat tuoda omat nukkensa ja nallensa saamaan hoitoa. Auttamassa on Punaisen ristin kokenut henkilökunta.

TIETOTORI auki klo 10-14

Jos et pääse osallistumaan auttajakurssille, tule käymään tietotorilla. Täältä löydät kotitapaturmien hoitoon kuvalliset ohjeet suomeksi, englanniksi, arabiaksi, somaliksi ja venäjäksi.

Tarjoamme lapsille mehua ja keksejä sekä aikuisille kahvia.

TERVETULOA!

Tapahtuma Facebookissa: