Jäsenyys

MLL Kaarinan yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2017 on 25 euroa. Jäsenenä tuet kaarinalaista ja valtakunnallista toimintaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Yhdistyksemme jäsenenä saat kotiisi Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa sekä monia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Paikalliset jäsenedut 2017

Jäsenenä saat alennusta mm. kirpputorin myyntipaikasta, yhdistyksen omien tapahtumien lipuista ja pomppulinnan vuokrasta. Jäsenalennukset saat näyttämällä voimassaolevan Kaarinan yhdistyksen (aikuisjäsenen) jäsenkortin. Jäsenedut ovat voimassa huhtikuusta 2017 maaliskuuhun 2018 (ellei toisin mainita).

• ANNAsport:
    • Yhdistelmäkortti (ohjatut tunnit ja kuntosali) 44,90€/kk (norm. 55,90€).
    • Kuntosalikortti 30€/kk (norm. 37€).
    • 10 kerran ja 20 kerran korttiin +2 lisäkertaa veloituksetta, kortti käy ohjattuihin tunteihin ja kuntosalille.
    • Kaikkiin uusiin kortteihin aloitusmaksu 1/2 hintaan (norm. 29,00€).
    • Kortit sisältävät myös henkilökohtaisen kuntosaliohjelman (arvo 70€), infrapunasaunan (naisille), virtuaalitunnit ja -spinningin sekä valvotun lapsiparkin. Kausikortit ovat voimassa toistaiseksi, irtisanomisaika vain 1 kk.
    • Lisätietoja ANNAsport
  • Kauneushoitola Maaret Hoffren: hoidoista ja tuotteista -20% puh. 044 0822906
  • Kilosport:
    • Lasten synttäripaketeista -15% alennus.
    • Lasten ja nuorten pelivuorot (jos tilaa on) 2€/ hlö (norm. 3€). Jäsenhinta on voimassa aina ilman vuorovarauksia. Mikäli varaat vuoron, hinta on normaalihinnaston mukaisesti.
    • Pienten lasten puuhatunnit sunnuntaiaamuisin 2€ (norm. 3€). Lisätietoja lasten liikunnasta ja puuhatunnista Kilosport, lastenliikunta
  • Suomen Koulukuvaus (Studio Rajala, Kaarina):

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut

• Leivonta- ja juhlatarvikeliike Confetti Raisiossa -10% alennus kertaostoksesta.
  • KlaaraA -10% alennus normaalihintaisista Bio Sculpture -geelikynsistä tai ripsien LVL Enhance -käsittelystä.
  • Sokos Hotel Caribia: Teemakylpylän käyttö 12 € / aikuinen, 7 € / lapsi (3–16-vuotta), ma–to perhelippu 28 € (2 aikuista ja 1–3 lasta), pe–su perhelippu 37€ (2 aikuista ja 1–3 lasta). Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2017 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina ja arkipyhinä.

Valtakunnalliset jäsenedut

MLL:n jäsenet saavat monenlaisia valtakunnallisia etuja esim. pääsylipuista, hotellimajoituksesta ja ostoksista. Katso valtakunnalliset jäsenedut.

• Liity MLL Kaarinan yhdistyksen jäseneksi ylläolevan linkin kautta.
  • Täytä jokaisesta perheenjäsenestä oma liittymislomake.
  • Alle 18-vuotiaiden jäsenyys on ilmainen.