Jäsenyys

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa.

MLL Kaarinan yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2019 on 25 euroa. Jäsenenä tuet toimintaamme kaarinalaisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Yhdistyksemme jäsenenä saat kotiisi Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa sekä monia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Paikalliset jäsenedut 2019

Jäsenenä saat alennusta mm. kirpputorin myyntipaikasta, yhdistyksen omien tapahtumien lipuista sekä pomppulinnan ja perkolaattorin vuokrasta. Jäsenalennukset saat näyttämällä voimassaolevan Kaarinan yhdistyksen (aikuisjäsenen) jäsenkortin. Jäsenedut ovat voimassa huhtikuusta 2019 maaliskuuhun 2020, ellei toisin mainita.

• ANNAsport:
    • Yhdistelmäkortti (ohjatut tunnit ja kuntosali) 44,90€/kk (norm. 55,90€).
    • Kuntosalikortti 30€/kk (norm. 37€).
    • 10 kerran ja 20 kerran korttiin +2 lisäkertaa veloituksetta, kortti käy ohjattuihin tunteihin ja kuntosalille.
    • Kaikkiin uusiin kortteihin aloitusmaksu 1/2 hintaan (norm. 29,00€).
    • Kortit sisältävät myös henkilökohtaisen kuntosaliohjelman (arvo 70€), infrapunasaunan (naisille), virtuaalitunnit ja -spinningin sekä valvotun lapsiparkin. Kausikortit ovat voimassa toistaiseksi, irtisanomisaika vain 1 kk.
    • Lisätietoja ANNAsport
  • Bleis kampaamo: -10% työstä. Varaa aika Tuulalta tai Tiinalta. www.bleis.fi/
  • Bulleriina: Á la carte hinnoista -10% Kaarinan toimipisteessä, Kuskinkatu 1. www.bulleriina.fi/
  • Camilla Safety:
    • Ensiaputarvikkeet -10%
    • Ensiapukurssit -10%. Tarjous on voimassa avoimilla ensiapukursseilla sekä yritysten ensiapukursseilla, joissa MLL Kaarinan yhdistyksen jäsen on töissä.
    • Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. www.camilla.fi/
  • Cybernet:
    • Synttäreistä 2€ alennus/hlö.
    • Varaukset puhelimitse tai sähköpostin kautta, mainitse varausta tehdessäsi MLL-alennus.
    • Lisätietoja virtuaalipelipaikan synttäripaketeista www.cybernet.fi/fi/synttarit/
    • Puh. 044 230 7403
  • Kaarinan fysiopiste:
    • Raskauden aiheuttaman suorien vatsalihasten erkauman tutkiminen ja kuntoutusohjaus 45€ (norm. 56€)
    • Raskauden jälkeisen ryhtiongelman arviointi ja kotiharjoitteiden ohjaus 45€ (norm. 56€)
  • Kauneushoitola Maaret Hoffren: hoidoista ja tuotteista -20% puh. 044 0822906
  • Kilosport:
    • Lasten synttäripaketeista -15% alennus.
    • Lasten ja nuorten pelivuorot (jos tilaa on) 2€/ hlö (norm. 3€). Jäsenhinta on voimassa aina ilman vuorovarauksia. Mikäli varaat vuoron, hinta on normaalihinnaston mukaisesti.
    • Pienten lasten puuhatunnit sunnuntaiaamuisin 2€ (norm. 3€). Lisätietoja lasten liikunnasta ja puuhatunnista Kilosport, lastenliikunta
  • Ruusutarha: -10 % ennakkotilaustuotteista (asiakkaan toiveiden mukaan tehdyt) sekä esittelytilasta (Maariankatu 2, Turku) ostetuista tuotteista www.holvi.com/shop/ruusutarha/
  • Seed Hyvinvointipalvelut: ravintoneuvonnasta ja hoidoista -10% (vyöhyketerapia, refleksologinen hoito vauvoille, intialainen päänhieronta ja kuumakivihoito) www.seedhyvinvointipalvelut.fi
  • Suomen koulukuvaus/Kaarina:
    • perhe- ja lapsikuvaus -50% "perhekuvauspäivinä" (sis. 1 kpl 14x18cm kuva)
    • lapsikuvaus 39,50€ (norm. 79€) ja perhekuvaus 44,50€ (norm. 89€)
    • ilmoitamme tällä sivulla, fb-sivulla sekä jäsenille sähköpostilla perhekuvauspäivän ajankohdan
    • Lisätietoja: www.suomenkoulukuvaus.com
  • Turun sirkus:
    • 10€ alennus kurssimaksuista
    • 10€ alennus lasten sirkusliikuntasyntymäpäivistä
    • www.turunsirkus.fi/

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut

• Leivonta- ja juhlatarvikeliike Confetti Raisiossa -10% alennus kertaostoksesta.
  • KlaaraA -10% alennus normaalihintaisista Bio Sculpture -geelikynsistä tai ripsien LVL Enhance -käsittelystä.
  • Sokos Hotel Caribia: Teemakylpylän käyttö 12 € / aikuinen, 7 € / lapsi (3–16-vuotta), ma–to perhelippu 28 € (2 aikuista ja 1–3 lasta), pe–su perhelippu 37€ (2 aikuista ja 1–3 lasta). Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2018 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina ja arkipyhinä.
  • LähiTapiola Varsinais-Suomi -35% alennus kahden ensimmäisen vuoden lapsivakuutuksista. Etu koskee uusia vakuutuksia.

Valtakunnalliset jäsenedut

MLL:n jäsenet saavat monenlaisia valtakunnallisia etuja esim. pääsylipuista (HopLop, SeaLife...), hotellimajoituksesta ja ostoksista. Katso valtakunnalliset jäsenedut.

• Liity MLL Kaarinan yhdistyksen jäseneksi ylläolevan linkin kautta.
  • Täytä jokaisesta perheenjäsenestä oma liittymislomake.
  • Alle 18-vuotiaiden jäsenyys on ilmainen, liitä siis myös lapsesi.
  • MLL:n jäsenpalveluissa voit päivittää jäsentietosi, lisätä/vaihtaa sähköpostiosoitteesi tai tilata mobiilijäsenkortin.