Kolumni 1: Jokaisella lapsella on oikeus leikkiin.
Kolumni 2: Kesä yhdessä touhuten.
Kolumni 3: Rauhallista kouluvuotta
Kolumni 4: Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen

Kaarina-lehti pyysi MLL Kaarinan yhdistystä kirjoittamaan neljä kolumnia vuoden 2018 lehtiin. Klikkaa kuvia suuremmaksi lukeaksesi kirjoitukset.

Yhdistyksemme

Vuonna 1930 perustettu Kaarinan paikallisyhdistys on virkeä 85+ -vuotias, joka toimii aktiivisesti kaarinalaisten lapsiperheiden hyväksi. Yhdistyksessä on noin 300 jäsentä.

Yhdistyksen pääasialliseen toimintaan kuuluu erilaisia tapahtumia, joita järjestämme vapaaehtoisvoimin lapsiperheiden iloksi ympäri vuoden. Tapahtumista pitkäikäisin on Nappulajuoksut - juoksukilpailu alle kouluikäisille. Uusin tapahtumamme on koko perheen Leikkipäivä toukokuussa. Järjestämme myös kirpputoreja, erilaisia retkiä ja teatteriesityksiä sekä olemme mukana monissa yhteistyökumppaneidemme tapahtumissa.

Perhekahvilat Oskariinassa ja Poikluoman seurakuntatalolla keräävät viikoittain kävijöitä leikkimään, askartelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Terhokerhossa sukupolvet kohtaavat leikin, askartelun ja uuden oppimisen merkeissä, ja Metsätreffeillä perheet pääsevät tutustumaan Kaarinan lähimetsiin ja luontoon.

Lahjoitamme keväisin alueemme alakouluihin Hymy-veistokset sekä olemme mukana edistämässä alakoululaisten lukutaitoa järjestämällä Lukumummi- ja lukuvaaritoimintaa. Yläkoululaisten kanssa teemme yhteistyötä tukioppilas- ja Verkk@ri-toiminnan kautta.

Kauttamme voi myös vuokrata esim. pomppulinnaa, perkolaattoria, kastemekkoja ja rintapumppua.

Toivotamme Sinut ja perheesi tervetulleeksi mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Klikkaa ja lahjoita netin kautta.