Yhdistyksemme

Vuonna 1930 perustettu Kaarinan paikallisyhdistys on virkeä 85+ -vuotias, joka toimii aktiivisesti kaarinalaisten lapsiperheiden hyväksi. Yhdistyksessä on noin 270 jäsentä.

Yhdistyksen pääasialliseen toimintaan kuuluu erilaisia tapahtumia, joita järjestämme vapaaehtoisvoimin lapsiperheiden iloksi ympäri vuoden. Tapahtumista pitkäikäisin on Nappulajuoksut - juoksukilpailu alle kouluikäisille. Järjestämme myös kirpputoreja, erilaisia retkiä ja teatteriesityksiä sekä olemme mukana monissa yhteistyökumppaneidemme tapahtumissa.

Perhekahvilat Oskariinassa ja Poikluoman seurakuntatalolla keräävät viikoittain kävijöitä leikkimään, askartelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Terhokerhossa sukupolvet kohtaavat leikin, askartelun ja uuden oppimisen merkeissä, ja Metsätreffeillä perheet pääsevät tutustumaan Kaarinan lähimetsiin ja luontoon.

Lahjoitamme keväisin alueemme alakouluihin Hymy-veistokset sekä olemme mukana edistämässä alakoululaisten lukutaitoa järjestämällä Lukumummi- ja lukuvaaritoimintaa. Yläkoululaisten kanssa teemme yhteistyötä tukioppilastoiminnan kautta.

Kauttamme voi myös vuokrata esim. pomppulinnaa, perkolaattoria, kastemekkoja ja rintapumppua.

Toivotamme Sinut ja perheesi tervetulleeksi mukaan tapahtumiin ja toimintaan!