Tue toimintaa

Liity jäseneksi

Liittymällä MLL Kaarinan jäseneksi tuet paikallista työtämme kaarinalaisten lasten ja nuorten hyväksi. Liity jäseneksi tästä.

Tule vapaaehtoiseksi

Voit osallistua toimintaamme vapaaehtoisena esim. yhdistyksen hallituksessa, yhdistyksemme järjestämissä tapahtumissa, perhekahvilan tai Terhokerhon ohjaajana, Lukumummina tai -vaarina, lapsille suunnatun toiminnan (satutunti, jumppa, musiikkituokio jne) ohjaajana, isä-lapsitoiminnassa, lipaskerääjänä keräyksissämme. OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Jos olet kiinnostunut toimimaan esim. Kylämummina tai -vaarina, perhekummina lapsiperheelle, kaverina tai tukihenkilönä nuorelle, ystävänä maahanmuuttajaäidille katso lisätietoja erilaisista vapaaehtoistyömuodoista.

Osta kannatustuotteita

MLL:n kannatustuotteita voit hankkia Varsinais-Suomen piiritoimistosta tai MLL:n verkkokaupasta. Valikoimiin kuuluu muun muassa leluja, pelejä, kirjoja, adresseja ja koruja. Ostamalla MLL:n tuotteita tuet myös paikallista yhdistystoimintaa.

Osallistu keräyksiin

MLL järjestää keväisin Lapset ensin -keräyksen, jonka tuotto käytetään paikallisyhdistysten työhön. Joulua ennen järjestetään Hyvä joulumieli -keräys, jonka tuotosta jaetaan myös kaarinalaisille, vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja.

Tule yritysyhteistyökumppaniksemme

Jos yrityksesi haluaa tukea toimintaamme, ota yhteyttä mllkaarina@gmail.com

Hyvä Joulumieli -keräys 23.11.-24.12.2017