MIKÄ ON TERHOKERHO?

• Terhokerho on maksuton ja ikään katsomatta kaikille avoin kohtaamispaikka, johon ovat tervetulleita niin lapset kuin eläkeläiset ja muut aikuiset viettämään kiireetöntä aikaa ja leikkimään yhdessä.
  • Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
  • Kerhoon voi tulla yksin tai yhdessä perheenjäsenen, kummilapsen tai ystävän kanssa. Alle kouluikäiset mukaan tutun aikuisen seurassa.
  • Kerhossa leikitään, pelataan, askarrellaan, retkeillään, luetaan, lauletaan, opitaan uusia juttuja tai ollaan vaan yhdessä.

Terhokerho Kaarinassa

Kaarinan Terhokerho järjestetään MLL Kaarinan, MLL Piikkiön ja SPR Kaarinan-Piikkiön osaston yhteistyönä. Kerho kokoontuu joka toinen viikko maanantaisin eri toimijoiden vetämänä eri paikoissa. Jokaisella kerhokerralla on oma teemansa. Kesto on n. 1-1,5h. Tervetuloa mukaan!

KERHOKERRAT

ma 15.1. Omaishoidon tukikeskus Visiitti, teemana Tiede.

ma 29.1. Perhekeskus Nuppulan piha, teemana Valokuvasuunnistus ja keppihevostelu. Ota oma taskulamppu ja keppari mukaan. Paikan päällä myös lainaheppoja.

ma 12.2. SPR:n Lähitupa, teemana 112-ilta. Tutustutaan pihalla ensin oikeaan paloautoon ja sen jälkeen opetellaan 112-hälyttämisen sääntöjä.

ma 26.2. SPR:n Lähitupa, teemana Leivotaan ja leikitään yhdessä.

Miksi leikkiin pitää innostaa?

Leikki tekee hyvää kaikenikäisille, mutta lapsen kehitykselle se on erityisen tärkeää. Leikkimällä lapsi oppii tärkeitä taitoja, kuten kykyä kuvitella, joka on kaiken luovuuden lähtökohta. Mitä enemmän lapsi leikkii, sitä kestävämmäksi hän kasvaa. Leikki on saanut uusia muotoja, mutta samaan aikaan leikkiaika on valitettavasti lyhentynyt.

Leikki kuuluu myös aikuisille. Leikkiminen ei aina ole aikuisille helppoa, vaikka sen hyödyt hyvinvoinnin kohentaja ja mielihyvän tuottajana tiedetään: se rentouttaa, tuottaa iloa ja uusia ideoita sekä lisää kykyä ratkaista ongelmia.

KERHOPAIKAT

PUNTARI