Teatteriesitykset

Robin Hood Vartiovuoren kesäteatterissa ke 12.6. klo 18

Pitkään toivottu ja odotettu Robin Hood seikkailee Turun Kesäteatterissa Vartiovuorella kesällä 2019. Turun Kesäteatterin Robin Hood on leikkisä, musiikkipitoinen koko perheen seikkailu, joka ottaa kaiken ja enemmän irti Vartiovuoren näyttämöstä ja ympäröivästä luonnosta. Tämä lainsuojaton käy iloisine veikkoineen ryöväämään heiltä, joilla on yllin kyllin, auttaakseen heitä, joilla on kovin vähän. Kannoillaan Robinilla on Nottinghamin sheriffi, lainsuojattomien väsymätön saalistaja.

Osta kauttamme liput edullisesti ke 12.6. klo 18 näytökseen.

Lippujen hinnat ovat 17€/MLL Kaarinan jäsenet perheineen ja 19€/ei-jäsenet. (Normaalihinnat 22€/lapsi ja 27€/aikuinen.)

HUOM! Näytöksen paikat ovat numeroimattomia.

Lisätietoja näytelmästä Turun Kesäteatteri Vartiovuorella

LIPPUJEN VARAUS ON PÄÄTTYNYT! Varaa lippusi alla olevalla lomakkeella to 25.4. mennessä. Varattuasi liput, saat sähköpostitse lisätietoa maksusta ja lippujen noudosta.