Teatteriesitykset

Taikuri Oz

Vartiovuoren kesäteatterissa ke 20.6. klo 18

Tervetuloa katsomaan koko perheen voimin iki-ihanaa näytelmää Taikuri Oz Vartiovuoren kesäteatteriin Turkuun.

MLL Kaarina tarjoaa lippuja ke 20.6. klo 18 esitykseen alennettuun hintaan (norm. 21,50€ lapsi/26,50€ aikuinen):

• MLL Kaarinan jäsenet perheineen 19€
  • muut 20€

Lippujen varaus alkaa ma 16.4. klo 9 tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

• Lippuja on vain rajallinen määrä, joten varaa lippusi heti.
    • Varattuasi liput saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on myös tilinumero lippujen maksamista varten.
    • Lippujen viimeinen maksupäivä on pe 11.5.
  • Maksetut liput on lunastettavissa yhdistyksen kevätkokouksessa to 17.5. klo 18 Tuorlan majatalolla TAI 20 min ennen esityksen alkua teatterilla lipunmyyntipisteen vieressä MLL Kaarinan yhdistyksen edustajalta.

Lippujen varaus on päättynyt!

Taikuri OZ on suuri seikkailu sateenkaaren tuolla puolen! Se on valloittava ja vauhdikas tarina ystävyydestä ja arvoituksellisesta Ozista. Tule Dorothyn, Variksenpelätin, Peltimiehen ja pelokkaan Leijonan mukaan keltaiselle tiilitielle, matkalle kohti seikkailuja ja smaragdikaupunkia. Tom Petäjän dramatisoima ja ohjaama uusi versio L. Frank Baumin klassikosta takaa toiminnantäyteisen ja hauskan esityksen koko perheelle! Esitys sopii yli 3-vuotiaille.