Retket

KIITOS KAIKILLE RETKELLE OSALLISTUJILLE!

Kevätretki kotieläinpiha Mustikkatassuun lauantaina 19.5.

Nyt tärähtää kevään kunniaksi, kun MLL Kaarinan ja MLL Littoisen yhdistykset yhdistävät voimansa ja tarjoavat jäsenille bussiretken Kyröön Mustikkatassun kotieläinpihaan.

Matkat taitamme Muurisen tilausajobussilla, joka starttaa Oskarinaukiolta klo 8.45 ja tämän jälkeen poimimme Littoisten retkeläiset kyytiin Littoisten monitoimitalolta n. klo 9.00. Lähtijöitä pyydetään olemaan ajoissa paikalla! Mustikkatassusta on varattu opastukset ryhmällemme klo 10-13. Kotimatkalle Kyröstä lähdetään n. klo 13.00.

MLL:n jäsenkortilla hinta on 5e / yli 1-v. retkeläinen

Ei-jäsenille hinta on 10e / yli 1-v. retkeläinen

• Retki maksetaan käteisellä bussiin noustessa. Ota jäsenkortti mukaan!
  • Hinta sisältää bussikuljetuksen, sisäänpääsymaksun opastuksineen ja pienen hedelmä-/mehuevään.
  • Voit ottaa mukaan myös omia eväitä. Mustikkatassussa on käytettävissä myös grillikatos.

Ilmoittautuminen retkelle aukeaa 28.4. klo 12.00 tällä sivulla. Ilmoittatuminen on sitova!

Lisätietoja: kaarinan.yhdistys@mll.fi tai littoisten.yhdistys@mll.fi

Täältä voit tutustua Mustikkatassuun jo etukäteen http://mustikkatassu.com/