Retket

Kiitos kaikille retkelle osallistujille!

Bussimatka Heurekaan to 10.8.

MLL Kaarina sai Lapset ensin -lipaskeräyksestä tuottoa yhteensä 378 euroa, kiitos vielä kaikille keräykseen osallistuneille! Lisäksi Kaarinan kaupunki myönsi yhdistyksellemme 300 euroa tukemaan toimintaamme, kiitos kaupungille avustuksesta!

Näillä varoilla järjestämme nyt kaikille avoimen bussimatkan tiedekeskus Heurekaan Vantaalle torstaina 10.8. Linja-automme lähtee K-Supermarket Katariinan parkkipaikalta (Hovirinnantie 5) klo 9 ja lähtö Heurekasta takaisin on klo 16. Bussimatka on ilmainen ja osallistujat maksavat itse sisäänpääsymaksunsa tiedekeskukseen. Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Huom! Lapsilla tulee olla huoltaja mukana matkassa.

Heurekassa on paljon nähtävää ja koettavaa sisä- ja ulkotiloissa kaikenikäisille vauvasta vaariin. Tiedekeskuksessa voi tutustua tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokien. Katso lisätietoja osoitteesta www.heureka.fi.

Tiedekeskus Heurekan lippujen hinnat:

0-5 v. ilmainen
Lapset (6-15 v.) 15 €
Aikuiset (16 v. alkaen) 22 €
HUOM! MLL:n jäsenet saavat lipuista -10%, muista ottaa jäsenkorttisi mukaan!

Sitovan ilmoittautumisen retkelle voit tehdä ma 3.7. klo 9 alkaen tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella.