Perhekahviloiden ohjelmat ja tapahtumat

Aloitamme ohjatut ohjelmat klo 10, jos ei toisin mainita. Muutokset mahdollisia - ajankohtaiset tiedot saat facebook-sivuiltamme "MLL Kaarinan paikallisyhdistys".

Oskariinan perhekahvila

Lautakunnankatu 8

perjantaisin klo 9.30-12

10.11. Isäinpäiväkorttien tekoa sormiväreillä
17.11. Temppurata
24.11. Kimallepullojen askartelua
1.12. Leikkiä ja kahvittelua
8.12. Leikkiä ja kahvittelua
15.12. Joulujuhla

Piispanristin perhekahvila (MLL:n ja seurakunnan yhteinen perhekahvila)

Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9

maanantaisin klo 9.30-12

6.11. Isänpäiväaskartelua
13.11. Seurakunnan muskari
20.11. Tiedepäiväkoti Kipinän (Pilke-päiväkoti) toiminnan sekä varhaiskasvatuksen uusien tuulien esittelyä
27.11. Leikkiä ja kahvittelua
4.12. Suomi 100 -juhla
11.12. Jouluaskartelua
18.12. Joulujuhla

Perhekahvilat

Perhekahvilaan ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvila tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vanhemmat saavat kahvikupposen äärellä vertaistukea ja lapset ikätovereiden leikkiseuraa. Kahvila on mukavaa vaihtelua arkeen ja kotona olemiseen!

Perhekahvilat ovat maksuttomia kuin myös niiden tapahtumat. Pientä maksua vastaan on tarjolla kahvia, teetä ja mehua sekä pientä suolaista tai makeaa suuhunpantavaa. Myös omat eväät voi ottaa mukaan.

Otamme mielellämme uusia ideoita perhekahvilan ohjelmistoon; kerro meille, millaista toimintaa haluaisit kahvilaan. Jos haluat mukaan kahvilan pyörittämseen - esim. perhekahvilaohjaajana, erilaisen lapsille suunnatun toiminnan ohjaajana (satutunti, jumppa, laulut jne.) tai vanhemmille suunnatun tuokion alustajana -  kysy lisätietoja vetäjiltä tai ilmoittaudu suoraan perhekahviloihimme Oskariinaan tai Piispanristille!