Perhekahviloiden ohjelmat ja tapahtumat

Aloitamme ohjatut ohjelmat klo 10, jos ei toisin mainita. Muutokset mahdollisia - ajankohtaiset tiedot saat facebook-sivuiltamme "MLL Kaarinan paikallisyhdistys".

Oskariinan perhekahvila

Lautakunnankatu 8

perjantaisin klo 9.30-12

8.6.-10.8. Kesätauko

17.8. Leikkiä ja kahvittelua

24.8. Leikkiä ja kahvittelua

31.8. MLL-muskarin ilmainen tutustumiskerta klo 11.30-12.00 (lisätiedot kohdasta Muskari)

Piispanristin perhekahvila (MLL:n ja seurakunnan yhteinen perhekahvila)

Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9

maanantaisin klo 9.30-12

HUOM! Tarvitsemme Piispanristin perhekahvilaan uusia ohjaajia! Ota pikaisesti yhteyttä, jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä lapsiperheiden hyväksi.

4.6.-13.8. Kesätauko

20.8. Leikkiä ja kahvittelua

27.8. MLL-muskarin ilmainen esittelykerta (lisätiedot kohdasta Muskari)

Perhekahvilat

Perhekahvilaan ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvila tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vanhemmat saavat kahvikupposen äärellä vertaistukea ja lapset ikätovereiden leikkiseuraa. Kahvila on mukavaa vaihtelua arkeen ja kotona olemiseen!

Perhekahvilat ovat maksuttomia kuin myös niiden tapahtumat. (Oskariinan kahvilan MLL-muskari on maksullinen.) Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua sekä pientä suolaista tai makeaa suuhunpantavaa. Mikroaaltouuni löytyy omien eväiden lämmittämiseen.

Otamme mielellämme uusia ideoita perhekahvilan ohjelmistoon; kerro meille, millaista toimintaa haluaisit kahvilaan. Jos haluat mukaan kahvilan pyörittämseen - esim. perhekahvilaohjaajana, erilaisen lapsille suunnatun toiminnan ohjaajana (satutunti, jumppa, laulut jne.) tai vanhemmille suunnatun tuokion alustajana -  kysy lisätietoja ohjaajilta tai ilmoittaudu suoraan perhekahviloihimme Oskariinaan tai Piispanristille!

Oskariinan perhekahvilan kävijät toivottavat tervetulleiksi Laura, Annariina, Marika, Vilja ja Julia.

Piispanristin perhekahvilassa kävijöitä tervehtivät Saana, Elina ja kylämummi Pirkko.

Oskariinan perhekahvilan yhteydessä aloittaa MLL-muskari perjantaisin klo 11.30-12. Lisätietoja kohdasta Muskari.

Kaikille avoin ja ilmainen tutustumismuskari pidetään pe 31.8. klo 11.30-12 Oskariinassa ja ma 27.8. klo 10.00-10.30 Piispanristin perhekahvilassa.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!