Perhekahviloiden ohjelmat ja tapahtumat

Aloitamme ohjatut ohjelmat klo 10, jos ei toisin mainita. Muutokset mahdollisia - ajankohtaiset tiedot saat facebook-sivuiltamme "MLL Kaarinan paikallisyhdistys".

Oskariinan perhekahvila

Lautakunnankatu 8

perjantaisin klo 9.30-12

4.5. Vyöhyterapiaa vauvoille -esittely sekä äitienpäiväkortin askartelua

11.5. Kahvittelu ja leikkiä

18.5. Puistotreffit Hovirinnan puistossa

25.5. Liikuntarata ja sokerimaalausta

1.6. Kevään lopettajaiset, musiikkia ja yllätysohjelmaa

Piispanristin perhekahvila (MLL:n ja seurakunnan yhteinen perhekahvila)

Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9

maanantaisin klo 9.30-12

7.5. Vyöhyketerapiaa vauvoille -esittely sekä äitienpäiväkortin askartelua

14.5. Kantovälineopastusta

21.5. Kaarinan puistotoiminnan esittely

28.5. Kevätjuhla

Perhekahvilat

Perhekahvilaan ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvila tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vanhemmat saavat kahvikupposen äärellä vertaistukea ja lapset ikätovereiden leikkiseuraa. Kahvila on mukavaa vaihtelua arkeen ja kotona olemiseen!

Perhekahvilat ovat maksuttomia kuin myös niiden tapahtumat. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua sekä pientä suolaista tai makeaa suuhunpantavaa. Mikroaaltouuni löytyy omien eväiden lämmittämiseen.

Otamme mielellämme uusia ideoita perhekahvilan ohjelmistoon; kerro meille, millaista toimintaa haluaisit kahvilaan. Jos haluat mukaan kahvilan pyörittämseen - esim. perhekahvilaohjaajana, erilaisen lapsille suunnatun toiminnan ohjaajana (satutunti, jumppa, laulut jne.) tai vanhemmille suunnatun tuokion alustajana -  kysy lisätietoja vetäjiltä tai ilmoittaudu suoraan perhekahviloihimme Oskariinaan tai Piispanristille!

Oskariinan perhekahvilan kävijät toivottavat tervetulleiksi Laura, Annariina, Marika, Vilja ja Julia.

Piispanristin perhekahvilassa kävijöitä tervehtivät Saana, Mirva, Elina, Marja  ja kylämummi Pirkko.