Perhekahviloiden ohjelmat ja tapahtumat

Aloitamme ohjatut ohjelmat klo 10, jos ei toisin mainita. Muutokset mahdollisia - ajankohtaiset tiedot saat facebook-sivuiltamme "MLL Kaarinan paikallisyhdistys".

Oskariinan perhekahvila

Lautakunnankatu 8

perjantaisin klo 9.30-11.30

26.4. Vappujuhlat: pomppulinna ja Mamma Marakatti

3.5. Kahvittelua ja leikkiä

10.5. Äitienpäiväaskartelua

17.5. Kiropraktiikan hyötyjä raskausaikana ja vauvalle

24.5. Kirjaston pitämä satuhetki

31.5. Kahvittelua ja leikkiä

Piispanristin perhekahvila (MLL:n ja seurakunnan yhteinen perhekahvila)

Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9

maanantaisin klo 9.30-11.30 (syksyllä 2019 keskiviikkoisin)

29.4. Vappujuhlat

6.5. Äitienpäiväaskartelua

13.5. Värikylpy

20.5. Leikkiä ja kahvittelua

27.5. Puistopicnic

Perhekahvilat

Perhekahvilaan ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvila tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vanhemmat saavat kahvikupposen äärellä vertaistukea ja lapset ikätovereiden leikkiseuraa. Kahvila on mukavaa vaihtelua arkeen ja kotona olemiseen!

Perhekahvilat ovat maksuttomia kuin myös niiden tapahtumat. (Oskariinan kahvilan MLL-muskari on maksullinen.) Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua sekä pientä suolaista tai makeaa suuhunpantavaa. Mikroaaltouuni löytyy omien eväiden lämmittämiseen.

Otamme mielellämme uusia ideoita perhekahvilan ohjelmistoon; kerro meille, millaista toimintaa haluaisit kahvilaan. Jos haluat mukaan kahvilan pyörittämseen - esim. perhekahvilaohjaajana, erilaisen lapsille suunnatun toiminnan ohjaajana (satutunti, jumppa, laulut jne.) tai vanhemmille suunnatun tuokion alustajana -  kysy lisätietoja ohjaajilta tai ilmoittaudu suoraan perhekahviloihimme Oskariinaan tai Piispanristille!

Oskariinan perhekahvilan kävijät toivottavat tervetulleiksi Riina, Pipsa, Jenni ja Laura.

Piispanristin perhekahvilassa kävijöitä tervehtivät Saana, Nina  ja kylämummi Pirkko.

HUOM! Tarvitsemme perhekahviloihin uusia ohjaajia! Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä lapsiperheiden hyväksi.

Oskariinan perhekahvilan yhteydessä kokoontuu MLL-muskari perjantaisin klo 11.30-12. Lisätietoja kohdasta Muskari.