Perhekahviloiden ohjelmat ja tapahtumat

Aloitamme ohjatut ohjelmat klo 10, jos ei toisin mainita. Muutokset mahdollisia - ajankohtaiset tiedot saat facebook-sivuiltamme "MLL Kaarinan paikallisyhdistys".

Oskariinan perhekahvila

Lautakunnankatu 8

perjantaisin klo 9.30-12

9.2. Ystävänpäiväkorttipaja

16.2. Laskiaispullia, kahvia & leikkiä

23.2. Kahvila kiinni (hiihtoloma)

2.3. Mäenlaskua uimahallin pulkkamäessä Säävaraus! Jollei ole lunta, leikkiä ja kahvittelua Oskariinassa.

Piispanristin perhekahvila (MLL:n ja seurakunnan yhteinen perhekahvila)

Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9

maanantaisin klo 9.30-12

12.2. Laskiaispullia ja ystävänpäiväyllätyksiä
19.2. Talviloman touhutoimintaa
26.2. Leikkiä ja kahvittelua
5.3. Seurakunnan musiikkituokio

Perhekahvilat

Perhekahvilaan ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvila tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vanhemmat saavat kahvikupposen äärellä vertaistukea ja lapset ikätovereiden leikkiseuraa. Kahvila on mukavaa vaihtelua arkeen ja kotona olemiseen!

Perhekahvilat ovat maksuttomia kuin myös niiden tapahtumat. Pientä maksua vastaan on tarjolla kahvia, teetä ja mehua sekä pientä suolaista tai makeaa suuhunpantavaa. Myös omat eväät voi ottaa mukaan.

Otamme mielellämme uusia ideoita perhekahvilan ohjelmistoon; kerro meille, millaista toimintaa haluaisit kahvilaan. Jos haluat mukaan kahvilan pyörittämseen - esim. perhekahvilaohjaajana, erilaisen lapsille suunnatun toiminnan ohjaajana (satutunti, jumppa, laulut jne.) tai vanhemmille suunnatun tuokion alustajana -  kysy lisätietoja vetäjiltä tai ilmoittaudu suoraan perhekahviloihimme Oskariinaan tai Piispanristille!

Oskariinan perhekahvilan kävijät toivottavat tervetulleiksi Laura, Marika ja Vilja.

Piispanristin perhekahvilassa kävijöitä tervehtivät Saana, Mirva, Elina, Marja, Johanna ja kylämummi Pirkko.