Perhekahviloiden ohjelmat ja tapahtumat

Aloitamme ohjatut ohjelmat klo 10, jos ei toisin mainita. Muutokset mahdollisia - ajankohtaiset tiedot saat facebook-sivuiltamme "MLL Kaarinan paikallisyhdistys".

Oskariinan perhekahvila

Lautakunnankatu 8

perjantaisin klo 9.30-12

6.10. Taidetta muovailuvahalla
13.10. Yllätysohjelmaa ja askartelua
20.10. Kahvila suljettu (syysloma)
27.10. Halloween-juhlat
3.11. Leikkiä ja kahvittelua
10.11. Taidetta isille sormiväreillä

Piispanristin perhekahvila (MLL:n ja seurakunnan yhteinen perhekahvila)

Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9

maanantaisin klo 9.30-12

2.10. Uudistuneen leikkipuistotoiminnan esittelyä
9.10. Leikkiä ja kahvittelua
16.10. Syysaskartelua
23.10. Leikkiä ja kahvittelua
30.10. Halloween-juhlat
6.11. Isänpäiväaskartelua

Perhekahvilat

Perhekahvilaan ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvila tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vanhemmat saavat kahvikupposen äärellä vertaistukea ja lapset ikätovereiden leikkiseuraa. Kahvila on mukavaa vaihtelua arkeen ja kotona olemiseen!

Perhekahvilat ovat maksuttomia kuin myös niiden tapahtumat. Pientä maksua vastaan on tarjolla kahvia, teetä ja mehua sekä pientä suolaista tai makeaa suuhunpantavaa. Myös omat eväät voi ottaa mukaan.

Otamme mielellämme uusia ideoita perhekahvilan ohjelmistoon; kerro meille, millaista toimintaa haluaisit kahvilaan. Jos haluat mukaan kahvilan pyörittämseen - esim. perhekahvilaohjaajana, erilaisen lapsille suunnatun toiminnan ohjaajana (satutunti, jumppa, laulut jne.) tai vanhemmille suunnatun tuokion alustajana -  kysy lisätietoja vetäjiltä tai ilmoittaudu suoraan perhekahviloihimme Oskariinaan tai Piispanristille!