Perhekahviloiden ohjelmat ja tapahtumat

Aloitamme ohjatut ohjelmat klo 10, jos ei toisin mainita. Muutokset mahdollisia - ajankohtaiset tiedot saat facebook-sivuiltamme "MLL Kaarinan paikallisyhdistys".

Oskariinan perhekahvila

Lautakunnankatu 8

perjantaisin klo 9.30-11.30

2.11. Forewer-tuotteiden esittely

16.11. Imetystukiäiti paikalla, kahvittelua ja leikkejä

23.11. Kantovälineopastusta, kahvittelua ja leikkejä

30.11. Pikkuiset joulut, glögiä & pipareita tarjolla

7.12. Kahvila kiinni

14.12. Jouluiset kahvittelut

Piispanristin perhekahvila (MLL:n ja seurakunnan yhteinen perhekahvila)

Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9

maanantaisin klo 9.30-11.30

5.11. Isänpäiväaskartelua

12.11. Leikkiä ja kahvittelua

19.11. Leikkiä ja kahvittelua

26.11. Srk:n muskarihetki

3.12. Leikkiä ja kahvittelua

10.12. Jouluaskartelua

17.12. Joulujuhla

Perhekahvilat

Perhekahvilaan ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvila tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vanhemmat saavat kahvikupposen äärellä vertaistukea ja lapset ikätovereiden leikkiseuraa. Kahvila on mukavaa vaihtelua arkeen ja kotona olemiseen!

Perhekahvilat ovat maksuttomia kuin myös niiden tapahtumat. (Oskariinan kahvilan MLL-muskari on maksullinen.) Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua sekä pientä suolaista tai makeaa suuhunpantavaa. Mikroaaltouuni löytyy omien eväiden lämmittämiseen.

Otamme mielellämme uusia ideoita perhekahvilan ohjelmistoon; kerro meille, millaista toimintaa haluaisit kahvilaan. Jos haluat mukaan kahvilan pyörittämseen - esim. perhekahvilaohjaajana, erilaisen lapsille suunnatun toiminnan ohjaajana (satutunti, jumppa, laulut jne.) tai vanhemmille suunnatun tuokion alustajana -  kysy lisätietoja ohjaajilta tai ilmoittaudu suoraan perhekahviloihimme Oskariinaan tai Piispanristille!

Oskariinan perhekahvilan kävijät toivottavat tervetulleiksi Laura, Vilja ja Julia.

Piispanristin perhekahvilassa kävijöitä tervehtivät Saana, Nina, Elina ja kylämummi Pirkko.

HUOM! Tarvitsemme perhekahviloihin uusia ohjaajia! Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä lapsiperheiden hyväksi.

Oskariinan perhekahvilan yhteydessä kokoontuu MLL-muskari perjantaisin klo 11.30-12. Lisätietoja kohdasta Muskari.