Nuortentoiminta

MLL Kaarinalla on nuortentoimintaa Piispanlähteen yläkoulun tukioppilaiden kanssa. Yhdistyksemme koordinoi Verkkotukioppilasryhmää (Verkk@rit) ja tapaamme suunnilleen kerran kuussa.

Suunnittelemme yhdessä yhteistyöprojekteja nuorten ja paikallisyhdistyksemme kesken ja otamme mielellämme uusia nuoria mukaan toimintaan.

 

MLL Kaarinan Verkk@rit saivat tunnustusta tekemästään työstä kun MLL Varsinais-Suomen piirin toiminnanjohtaja Janina Andersson ja piirin puheenjohtaja Jussi Mertsola jakoivat piirin syyskokouksessa 22.11.2018 Vuoden nuori vapaaehtoinen -palkinnon Nellinora Blomqvistille, Rebekka Kangasniemelle, Emmi Rauhalalle sekä heidän ohjaajalleen Outi Lehtiselle. Nuorten toiminnassa näkyy ilo ja inhimillisyys sekä kiinnostus MLL:n toimintaan yleisesti. Kuvista puuttuu Emmi Rauhala.

Kurkkaa myös oheisesta linkistä Piispanlähteen koulun tuotos Ystäväviikolta:

https://www.nuortennetti.fi/2018/03/ystavaviikko-piispanlahteen-koulussa/

 

Tutustu MLL:n Nuortennettiin tästä: https://www.nuortennetti.fi/

Lasten ja Nuorten puhelin päivystää joka päivä numerossa 116 111 (maksuton).

Muistathan myös Nuortennetin keskustelupalstan, jossa voit keskustella sinua askarruttavista asioista: https://www.nuortennetti.fi/keskustelut/

 

Jos kiinnostuit toiminnasta, ota yhteyttä nuorisotoimintavastaavaan, Outi Lehtiseen, kaarinan.yhdistys(a)mll.fi,  p. 040 596 3160