Nuortentoiminta

MLL Kaarinan Verkk@rit ja Kino Piispanristi järjestävät leffaillan Kaarinan yläkoululaisille 15.2.

 

Tervetuloa MLL Kaarinan Verkk@reiden ja Kino Piispanristin järjestämään leffailtaan! Esitettävä elokuva on Aurora (K­-12) ja lipun hinta on 3€. Lisäksi Kino Piispanristi tarjoaa limu+popcorn -combon hintaan 5€.

 

Tapahtuma on tarkoitettu kaarinalaisten yläkoulujen oppilaille ja paikkoja on rajoitettu määrä. Elokuva alkaa kello 18.00, olethan ajoissa paikalla!

 

Lipun voi lunastaa etukäteen Kino Piispanristiltä tai vasta leffaan tullessa, mikäli lippuja riittää.

 

Lisätietoja: kaarinan.yhdistys(a)mll.fi

MLL Kaarinalla on nuortentoimintaa Piispanlähteen yläkoulun tukioppilaiden kanssa. Yhdistyksemme koordinoi Verkkotukioppilasryhmää (Verkk@rit) ja tapaamme suunnilleen kerran kuussa.

Suunnittelemme yhdessä yhteistyöprojekteja nuorten ja paikallisyhdistyksemme kesken ja otamme mielellämme uusia nuoria mukaan toimintaan.

 

MLL Kaarinan Verkk@rit saivat tunnustusta tekemästään työstä kun MLL Varsinais-Suomen piirin toiminnanjohtaja Janina Andersson ja piirin puheenjohtaja Jussi Mertsola jakoivat piirin syyskokouksessa 22.11.2018 Vuoden nuori vapaaehtoinen -palkinnon Nellinora Blomqvistille, Rebekka Kangasniemelle, Emmi Rauhalalle sekä heidän ohjaajalleen Outi Lehtiselle. Nuorten toiminnassa näkyy ilo ja inhimillisyys sekä kiinnostus MLL:n toimintaan yleisesti. Kuvista puuttuu Emmi Rauhala.

Kurkkaa myös oheisesta linkistä Piispanlähteen koulun tuotos Ystäväviikolta:

https://www.nuortennetti.fi/2018/03/ystavaviikko-piispanlahteen-koulussa/

 

Tutustu MLL:n Nuortennettiin tästä: https://www.nuortennetti.fi/

Lasten ja Nuorten puhelin päivystää joka päivä numerossa 116 111 (maksuton).

Muistathan myös Nuortennetin keskustelupalstan, jossa voit keskustella sinua askarruttavista asioista: https://www.nuortennetti.fi/keskustelut/

 

Jos kiinnostuit toiminnasta, ota yhteyttä nuorisotoimintavastaavaan, Outi Lehtiseen, kaarinan.yhdistys(a)mll.fi,  p. 040 596 3160