Nappulajuoksut 2018

Perinteiset NAPPULAJUOKSUT juostaan taas Kaarinan Keskusliikuntapuiston ”Keskurin” kentällä (Viipurintie 32) sunnuntaina 26.8. klo 10.15-13.00.

Tänä vuonna juoksuissa kisaavat v. 2012-2017 syntyneet nappulat. Osallistumismaksu on 3€/juoksija. Maksuvälineenä käteinen. Mukaan mahtuu 250 juoksijaa. Kaikki juoksijat palkitaan mitalilla, mehulla ja tikkarilla.

-Ilmoittautuminen alkaa klo 10.15. paikan päällä.

-Mamma Marakatin johdolla verrytellään alkujumpassa klo 11.

-Juoksut starttaavat klo 11.15. järjestyksessä nuorimmasta vanhimpaan.

Koko perheen tapahtumassa on juoksujen lisäksi muutakin mukavaa mm. pomppulinna, liikunnallinen temppurata, Mamma Marakatti halattavana sekä iso urheilukenttä temmeltää.

Puffetissa on myynnissä mehua, kahvia, makeita herkkuja, makkaraa ja hedelmiä. Maksuvälineenä käteinen!

……………

Säävaraus; katso ajankohtaiset tiedot fb-sivulta ”MLL Kaarinan paikallisyhdistys”.

Klikkaa tästä fb-tapahtumaan ja osallistu NAPPULAJUOKSUT 2018

Maaliin päästyä sai mitalin muistoksi sekä mehua ja tikkari suuhunpantavaksi.
Mamma Marakatti ei ollut harjoitellut tarpeeksi - lapset voittivat.
Loppumetreillä saatiin pomppulinnakin käyttöön. Temppurata jäi odottamaan seuraavaa vuotta.
Sadesää ei pelottanut 150 nuorta juoksijan alkua. Ilosella mielellä jaksettiin jonottaa ilmoittautumaankin.
Alkujumppaa Mamman johdolla.
Kiitos kaikille juoksijoille, kannustajille ja järjestäjille!