Metsätreffit

Toivotamme kaikki lapsiperheet tervetulleiksi metsätreffeille. Treffejä järjestetään kerran kuussa. Paikasta ja ajasta ilmoitetaan etukäteen tällä sivulla sekä Facebook-sivuillamme. Kannattaa myös seurata ilmoittelua metsätreffien omilla Facebook-sivuilla "Metsätreffit MLL Kaarina".

Retkellä edetään rauhallisesti pienimpien lasten vauhtia. Siellä on mahdollista tutkia, koskea ja tutustua luonnon erilaisiin materiaaleihin, kiipeillä puissa ja kivillä, leikkiä piilosta, tasapainoilla kaatuneilla puunrungoilla, halata puita, etsiä lintuja ja muita eläimiä, kuten oravia tai jäniksiä, kerätä käpyjä tai muita luonnon aarteita. Ja toki retkellä pitää syödä myös eväät...

 

Millaiset vaatteet mukaan?

Avain onnistuneeseen retkeen on oikea pukeutuminen. Kerrospukeutumista suositellaan, niin vaatetta voi sitten vähentää lämpötilan noustessa. Vedenpitävät vaatteet ja kumisaappaat ovat myös todella tärkeät, jotta lapset voivat rauhassa liikkua metsässä. Suosittelemme myös ottamaan vaihtovaatteet mukaan, jotka voi tarvittaessa vaihtaa ylle, jos vaatteet jostain syystä kastuvat.

Mitä evääksi?


Eväät kannattaa pakata valmiiksi jo edellisenä iltana, jotta aamun hässäkässä ei mitään unohdu kotiin. Hyväksi todettuja eväitä ovat mm. leivät, näkkärit, valmiiksi pilkotut hedelmät ja vihannekset, kuivatut hedelmät, valmiit puurot ja hedelmäsoseet, ym. Muistakaa myös ottaa myös juomat mukaan.


Tervetuloa metsätreffeille, jokainen retki on elämys!

 

HUOMIO! Metsätreffit ovat tällä hetkellä tauolla. Jos sinä tunnet Kaarinan lähimetsiä ja haluaisit vetäjäksi metsätreffeille, ota rohkeasti yhteyttä!