Metsätreffit

Toivotamme kaikki lapsiperheet tervetulleiksi Metsätreffeille. Metsätreffit ovat koko perheen maksuttomia, opastettuja metsäretkiä. Treffejä järjestetään muutaman kerran vuodessa eri puolille Kaarinan metsiä - saatetaanpa käydä naapurikuntienkin puolella. Retkikohteesta ja -ajasta ilmoitetaan etukäteen tällä sivulla sekä Facebook-sivullamme. Retkille mahtuu mukaan n. 20 henkilöä ja ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella.

 

 

 

METSÄTREFFIT SU 20.10. KLO 10-13 KAARINAN SAUHUVUORELLE. Lähtö Piispanlähteen yläkoulun pihalta (Marsukatu 1), josta lähdetään kävelemään polkuja pitkin Sauhuvuoren ympäri. Matkaa kertyy käveltäväksi yhteensä n. 6km. Rattailla poluille ei pääse, mutta rinkka on hyvä kulkuväline pienemmille. Lopuksi syödään nuotiopaikalla eväät, joten ota mukaan omat eväät, juomiset ja makkaratikut tai välineet niiden tekoon. HUOM! Pieni sade ei retkeilyä haittaa, mutta kunnon sateella retki perutaan.

 

Millaiset varusteet mukaan?

Avain onnistuneeseen retkeen on oikea pukeutuminen. Kerrospukeutumista suositellaan, niin vaatetta voi sitten vähentää tai lisätä lämpötilan muutuessa. Vedenpitävät vaatteet, kumisaappaat tai hyväpohjaiset kengät ovat myös todella tärkeät, jotta metsässä voidaan liikkua mukavasti ja turvallisesti. Suosittelemme myös ottamaan vaihtovaatteet mukaan, jotka voi tarvittaessa vaihtaa ylle, jos vaatteet jostain syystä kastuvat. Evääksi kannattaa ottaa aina juotavaa - kylmällä kelillä lämmintä termariin - ja syötäväksi helposti syötäviä ruokia, kuten eväsleipiä, pilkottuja hedelmiä tai vihanneksia tai pussitettuja soseita.


Tervetuloa Metsätreffeille, jokainen retki on elämys!

Ilmoittautuminen: Metsätreffit Sauhuvuori 20.10.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.